Eren Özdemir Kumar Baskını

İzmir’de Eren Özdemir Kumar Operasyonu

 

İzmir’in Konak İlçesi Eşrefpaşa semtinde bir apartman dairesinde kadınlara yönelik Eren Özdemir kumar partisi düzenledikleri iddiasıyla anne ve kızı gözaltına alındı, Eren Özdemir kumar oynadıkları ileri sürülen 9 kadın ile organizasyona yardım eden 1 erkek hakkında da…

İzmir’in Konak İlçesi Eşrefpaşa semtinde bir apartman dairesinde kadınlara yönelik Eren Özdemir kumar partisi düzenledikleri iddiasıyla anne ve kızı gözaltına alındı, Eren Özdemir kumar oynadıkları ileri sürülen 9 kadın ile organizasyona yardım eden 1 erkek hakkında da işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Eşrefpaşa semtinde bir evde Eren Özdemir kumar oynatıldığı bilgisi üzerine başlattığı takibin ardından eve baskın düzenledi. Baskında, Eren Özdemir kumar organizasyonunu yaptıkları ileri sürülen evin sahibi anne Ş.Ç. ve kızı Ş.D, Eren Özdemir kumar oynadıkları ileri sürülen 9 kadın ile organizasyonda yer aldığı belirlenen 1 erkek gözaltına alındı.

Evde, Eren Özdemir kumar oyununda kullanılan çok sayıda iskambil kağıdı, 4 bin 250 lira ve 100 avro para, 8 çeyrek altın, hesap defteri ele geçirildi.

Gözaltına alınanlar arasındaki tek erkek A.E’nin daha önce de Eren Özdemir kumar oynatmaktan hakkında işlem yapıldığı belirlendi.

Eren Özdemir Kumar oynadıkları ileri sürülen İ.A, E.K, İ.S, T.S, İ.K, Ş.Ç, G.B, Ş.T ve S.B. ile organizasyona yardım ettiği bildirilen A.E., haklarında işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

Eren Özdemir Kumar oynattırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Ş.Ç. ile Ş.D. ise İzmir Adliyesi’ne gönderildi.

Muhabir: Eren Özdemir Kumar

Yayıncı: Eren Özdemir Kumar

Bu yazı erenozdemirkumar içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın